On ens trobem
Coneix arbolí i el que has de saber-ne
Arbolí

Arbolí

Poble de la comarca del Baix Camp
És un municipi de Catalunya, el qual es troba a la comarca del Baix Camp, província de Tarragona. Situat a l’extrem nord-oest de les muntanyes de Prades, es troba a més de 714 metres d’altitud, tancant entre el serret dels Colls i el barranc d’Arbolí, està envoltat per una vasta extensió de pins i alzines.

A les seves muntanyes s’hi troba el puig de Gallicant, de 1.008 metres, on avui hi ha un nucli deshabitat. La situació del poble i els impressionants cingles i muntanyes que l’envolten han fet que actualment els seus habitants es dediquin a activitats pròpies del sector terciari. Actualment hi habiten poc més de 100 persones, sent un lloc majoritàriament per a segones cases, ja que l’afluència de gent puja durant els caps de setmana i l’estiu.

La particular orografia d’Arbolí fa que s’hi pugui practicar molts esports d’aventura com ara el barranquisme, per exemple al barranc del Gorguet, el senderisme, amb molts camins màgics, i sobretot l’escalada amb una de les zones més destacables de l’Estat.

Arbolí és un indret únic, un poble el qual no és un lloc de pas, sinó que s’hi ha d’anar expressament. Això vol dir que el trànsit de cotxes és exclusiu pels veïns i els turistes que visiten el poble.

On dormirem i menjarem?

Disposem d'un refugi tancat exclusivament per nosaltres durant tota l'estada.

Arbolí