Altres activitats
Vols seguir gaudint d’Arbolitrespins durant tot l’any? Ara és possible gràcies a totes les activitats que realitzem.
Formis part de l’AMPA d’alguna escola o no, tenim activitats tan per escoles com per fora d’aquestes.
T’interessa alguna d’aquestes activitats? Vols reservar-ne alguna? Contacta amb nosaltres i demana’ns els dossiers o els formularis d’inscripció per saber-ne més.

POSTCOLÒNIES

Amb les colònies d’estiu no en tenim prou i un cop s’acaben aquestes tenim les activitats post colònies on pots gaudir d’un matí, d’una tarda o d’un dia sencer amb amics, amigues i companys/es d’activitats refrescants, aventureres, esportives...
Pròximament més informació.

MINI COLÒNIES

Tens ganes de venir amb la teva classe o amb un grup gran d’amics i amigues a unes mini colònies de cap de setmana?
Contacta amb nosaltres, busquem dates i lloc. Després escolliu la temàtica que més s’ajusti a les vostres necessitats mirant el nostre dossier de mini colònies que us enviarem. En tenim per a totes les edats, des d’I4 fins a 4t ESO: olimpíades, jocs de la fam, grand prix, hogwarts, etc.
A banda, nosaltres també oferirem mini colònies en dates tancades que us anirem dient, com poden ser les mini colònies d’hivern on esquiem. Estigueu ben atents al nostre INSTAGRAM i a l’apartat de reserves on hi haurà totes les novetats.

EXTRAESCOLARS

Si formes part de l’AMPA d’alguna escola i us interessen les nostres extraescolars no dubteu en contactar amb nosaltres i demanar-nos el nostre dossier d’extraescolars on hi ha tota la informació detallada. Oferim extraescolars ben diferents a les habituals, seguint els nostres valors principals. A més, també podem donar-vos ajuda amb les extraescolars que l’escola ja ofereix normalment i a portar-vos totes les extraescolars del vostre centre.

ACTIVITATS DE CAP DE SETMANA


Estigueu ben atents i atentes al nostre instagram i a l’apartat de reserves perquè anirem oferint-vos activitats de cap de setmana. Aventura, excursions, activitats en família... Gaudirem junts de la família d’A3P.

ALTRES

Vols que et muntem una festa d’aniversari? Avisa’ns i et muntem un dia inoblidable en l’espai que tu vulguis amb unes activitats on us ho passareu d’allò més bé amb tots els amics i amigues.
Altres activitats
Altres activitats
Altres activitats