Com són les colònies d'estiu?
Una setmana de plena desconnexió i aventura al mig de la natura.
Per quart estiu consecutiu gaudirem del Mas Fortet, de Capafonts. Per què? Per continuar gaudint d’un espai ple de bosc, exclusivament per a nosaltres. Perquè estarem en una casa de colònies ubicada en una situacio excel•lent. Volem continuar amb la nostra filosofia on els nens i les nenes puguin estar en contacte amb la natura amb un aprenentatge vivencial i Mas Fortet és un espai on poder seguir gaudint d’aquestes colònies.

La família d’Arbolitrespins es va fent gran gràcies a tots/es vosaltres. Estar en una casa de colònies significa ser més nens i nenes per setmana, però creieu-nos que mai deixarem d’oferir aquesta familiaritat que ens caracteritza. Seguirem ben units amb tots/es els que ja ens coneixem i acollirem amb moltes ganes a tots els nous benvinguts que vulgueu formar part d’aquesta FAMÍLIA.

Coneixerem nous camins envoltats de natura, anirem a banyar-nos al riu, farem jocs d’equip, gimcanes d’orientació, jugarem a molts esports i sobretot somriurem molt. Ah, i tot això sense oblidar-nos d’una de les nostres activitats estrella: les olimpíades d’A3P, la vuitena edició, com sempre amb noves activitats i sorpreses. Si t’agrada la muntanya i estar envoltat de natura, si t’agrada l’esport i vols fer nous amics i amigues no dubtis que A3P és per a tu. Si vols estar al dia segueix-nos al nostre Instagram @arbolitrespins o contacta amb nosaltres per qualsevol dubte.

/Esports%20i%20Aventura
Esports i Aventura
GAUDEIX DELS ESPORTS I L’AVENTURA A LES COLÒNIES TRES PINS!
Creiem en un estil de vida saludable, és per això que donem molta importància a fer esport, ja que repercuteix directament al benestar, a la salut i a millorar la confiança en cadascun de nosaltres.

Esports en equip: cada un dels membres de l’equip se sentirà important per arribar a l’objectiu final. Treballar en equip, confiar en el company/a i seguir les normes marcades serà el més important! Voleibol, futbol, bàsquet, handbol i molt més faran les delícies de més d’un/a!

Esports alternatius: estàs segur que coneixes tots els esports? Nosaltres te n’ensenyarem de molt diferents i divertits!

Esports individuals: hem de ser molt forts psicològicament en aquests esports. Estàs preparat per ser-ho? Ens posarem a prova en diferents reptes que s’hauran d’assolir.

Senderisme: caminarem per un entorn natural meravellós, descobrirem a través de camins únics els voltants de Capafonts.

Jocs esportius: caminarem per un entorn natural meravellós, descobrirem a través de camins únics els voltants de Capafonts.

Aventura: ens endinsarem al món de la muntanya vivint experiències úniques com esports d’aventura, els salts i les cascades als rius, etc.

Olimpíades A3P: decidir què fa cadascú del grup, escollir un país, fer-te una samarreta personalitzada del teu país, tenir un crit de guerra, lluitar i aconseguir una medalla per a la teva selecció és un record inoblidable. Esports individuals, esports grupals, passió, ganes, diversió, respecte, saber perdre i saber guanyar, cooperació... Quina selecció acabarà amb l’esperada copa?

Activitat sorpresa: a cada setmana de colònies hi ha alguna activitat sorpresa que els pares i mares sabeu però els participants no… Quina serà aquest any? Us donem una pista! De ben segur que l’activitat serà ben esportiva i aventurera.
Moments únics i Cultura
GAUDEIX D’ALTRES MOMENTS ÚNICS A LES COLÒNIES TRES PINS!
I què millor que aprendre coses noves cada dia en un entorn com aquest? Creiem en un aprenentatge vivencial, un aprenentatge diferent el qual durem a terme durant les colònies

Nits: cada nit serà única i especial. Jocs amb llanternes pel bosc, jocs de rol, nits ambientades, i molt més!! Tot sense oblidar-nos de l’última nit on farem l’esperada nit de gal•la. Prepareu-vos per anar ben mudats perquè escollirem l’hereu i la pubilla. A més de gaudir moltíssim amb el bingo musical, la disco i les bromes... Poc dormirem aquesta última nit.

Jocs de la fam: quins dos anys més espectaculars que portem de jocs de la fam i aquest any en vindrà el tercer! Després de formar un equip de manera ben peculiar cada dia es farà una prova on heu d’intentar treballar molt bé en equip si no vols que el teu grup quedi eliminat. Proves d’habilitat, esportives, mentals… tot és posible en aquests imprevisibles jocs de la fam.

Moments de lleure: farem servir la ment jugant a concursos d’aprenentatge, jocs de cartes, jocs de memòria, jocs d’enginy, etc.

Wipeout: sereu capaços d’acabar una cursa plena d’obstacles? Compte perquè trobaràs diferents companys/es fen-te la prova molt difícil. Només et podem dir que acabaràs ben brut.

Cuidar al medi ambient: sabeu com n’és d’important la natura? Volem afegir el nostre gra de sorra per contribuir perquè no s’agreugi el canvi climàtic. Conscienciarem a les nenes i nens de la importància de mantenir la natura neta i canviar l’estil de vida a través d’activitats al bosc.

Pluja d'estels: amb el cel destapat podrem observar i aprendre algunes de les constel•lacions. I de ben segur que veiem algun estel fugaç!

Aigua: amb la calor de l’estiu sempre va bé refrescar-se! A A3P cada dia ho farem… i no us penseu que de la mateixa manera. Piscina, riu, “manguerazos”, tobogan d’aigua i l’esperada guerra d’aigua!

Altres: gimcanes, rutes de supervivència, curses d’orientació i més sorpreses.
/Moments%20únics%20i%20Cultura