On ens trobem
Coneix Arbolí i el seu entorn
Arbolí

Arbolí

Poble de la comarca del Baix Camp
És un municipi de Catalunya, el qual es troba a la comarca del Baix Camp, província de Tarragona. Situat a l’extrem nord-oest de les muntanyes de Prades, es troba a més de 714 metres d’altitud, tancant entre el serret dels Colls i el barranc d’Arbolí, està envoltat per una vasta extensió de pins i alzines.

A les seves muntanyes s’hi troba el puig de Gallicant, de 1.008 metres, on avui hi ha un nucli deshabitat. La situació del poble i els impressionants cingles i muntanyes que l’envolten han fet que actualment els seus habitants es dediquin a activitats pròpies del sector terciari. Actualment hi habiten poc més de 100 persones, sent un lloc majoritàriament per a segones cases, ja que l’afluència de gent puja durant els caps de setmana i l’estiu.

La particular orografia d’Arbolí fa que s’hi pugui practicar molts esports d’aventura com ara el barranquisme, per exemple al barranc del Gorguet, el senderisme, amb molts camins màgics, i sobretot l’escalada amb una de les zones més destacables de l’Estat.

Arbolí és un indret únic, un poble el qual no és un lloc de pas, sinó que s’hi ha d’anar expressament. Això vol dir que el trànsit de cotxes és exclusiu pels veïns i els turistes que visiten el poble.

Capafonts

Poble de la comarca del Baix Camp
El municipi de Capafonts, situat a 750 metres sobre el nivell del mar, es troba situat al bell mig de les muntanyes de Prades. L’incomparable bellesa del paisatge capafontí ha estat esculpida pel riu Brugent, que ha format una vall d’ondulades i agradables línies vora el riu, amb crestes i escarpats viaranys als cims i amb una gran riquesa forestal i faunística. Totes les estacions de l’any atorguen a Capafonts un encant especial.

Nosaltres ens trobarem al Mas Fortet, un lloc ideal per desconnectar. Exclusiu per a nosaltres, aquesta casa de colònies es troba just abans de l’entrada del poble (venint direcció Mont-ral). És una masia del segle XVIII, restaurada com a casa de colònies. Disposa de diferents habitacions i bungalows així com diferents lavabos amb dutxes. També disposa de menjador, d’una gran sala, ping-pong, sales polivalents, espais naturals i una pista poliesportiva.
Capafonts

On dormirem i menjarem?

Disposem d'una casa de colònies tancada exclusivament per nosaltres durant tota l'estada.

Mas Fortet de Capafonts