Tot el que oferim
Coneix totes les nostres activitats

Més que unes colònies

Ara podeu seguir gaudint de la felicitat d’A3P durant tot l’any gràcies a tot el ventall d’activitats que oferim. ArboliTresPins és família, és màgia, és gaudir, és desconnexió, és natura, és esport… és molt més que unes colònies!

Famílies, escoles, AFA… tenim activitats per a tothom que ho desitgi i per a totes les edats, des de ben petitons i també per a adults. Us interessen? Voleu reservar-ne alguna? Només fa falta que contacteu amb nosaltres i us passem el dossier amb tot detallat!
/Colònies
Colònies
GAUDEIX DE DIES SENCERS AMB LA FAMÍLIA A3P
És a les colònies on podem crear un vincle més especial ja que passem les 24 hores del dia junts. És una experiència que tots els infants i joves han de viure alguna vegada perquè quan ho facin segur que tornen encantats i volen repetir.

Colònies d’estiu: la nostra activitat estrella. Família, aventura, jocs, esports, gimcanes, nits temàtiques, sortida sorpresa, excursió al riu... vine a gaudir d’una setmana plena de felicitat amb nosaltres.

Mini colònies: durant l’hivern realitzem les colònies d’esquiada i estigueu ben atents i atentes perquè durant altres èpoques de l’any també us podem oferir mini colònies.

Colònies de cap de setmana: Tens ganes de venir amb la teva classe o amb un grup gran d’amics i amigues a unes mini colònies de cap de setmana o de festiu escolar? Contacta amb nosaltres, busquem dates i lloc i després escolliu la temàtica que més s’ajusti a les vostres necessitats mirant el nostre dossier de mini colònies que us enviarem. En tenim per a totes les edats, des d’I4 fins a 4t ESO: olimpíades, jocs de la fam, grand prix, hogwarts… i moltes més!
Activitats durant l'any
GAUDEIX EN CAPS DE SETMANA O FESTIUS D’A3P
Durant tot l’any oferirem activitats de diferents tipus sempre pensant en l’aventura, en l’esport, en la natura, amb la família... Estigueu ben atents de totes les novetats al nostre Instagram i també als correus electrònics. Si vols saber-ne més no dubtis en contactar amb nosaltres. A més, si sou grupet d’amics i amigues i teniu ganes de realitzar alguna activitat aviseu-nos i la muntem!

Activitats d’aventura: ens encanta l’aventura i realitzarem activitats on l’adrenalina correrà per les nostres venes.

Activitats esportives: l’esport és un dels nostres pilars principals i us oferirem diverses activitats on podreu gaudir de la pràctica esportiva.

A la natura: Senderisme, recollida de brossa, BTT, activitats d’orientació... quantes coses es poden fer a la nostra estimada natura? Infinitat! Això sí, sempre cuidant-la i respectant-la.

Activitats amb família: pares i mares sempre ens heu demanat activitats amb vosaltres. I ho farem realitat amb diverses activitats familiars on podrem gaudir de dies en natura molt ben acompanyats.

Esdeveniments: celebra la teva festa d’aniversari, de comunió, de fi de curs o simplement d’un cap de setmana normal d’una manera molt especial i diferent a través de jocs, gimcanes, concursos i molt més! Adaptem els jocs a les edats dels participants perquè visquin una estona inoblidable. Ens adaptem a tot tipus d’espais per a què tots i totes ens ho passem genial! Adaptable a adults també! Contacteu amb nosaltres si us interessa.

Casals: ens encanta viure matins amb molt de moviment envoltats de nens i nenes! Als nostres casals faràs jocs, esports, gimcanes, sortides i moltes activitats sorpreses.
/Activitats%20durant%20l'any
/Extraescolars
Extraescolars
GAUDEIX DURANT EL CURS ESCOLAR D’A3P
Si formes part de l’AMPA d’alguna escola i us interessen les nostres extraescolars no dubteu en contactar amb nosaltres i demanar-nos el nostre dossier d’extraescolars on hi ha tota la informació detallada. Oferim extraescolars ben diferents a les habituals, seguint els nostres valors principals. A més, també podem donar-vos ajuda amb les extraescolars que l’escola ja ofereix normalment i a portar-vos totes les extraescolars del vostre centre.

A més, molt possiblement ben aviat oferirem extraescolars externes a les escoles on es podrà apuntar tothom que vulgui! Estigueu ben atents i atentes!