Què oferim
Coneix totes les nostres activitats

En plena natura

Aquest estiu ens traslladem al Mas Fortet, de Capafonts. Per què? Per continuar gaudint d’un espai ple de bosc, exclusivament per a nosaltres. Perquè estarem en una casa de colònies amb unes excel·lents instal·lacions. Volem continuar amb la nostra filosofia on els nens i les nenes puguin estar en contacte amb la natura amb un aprenentatge vivencial i Mas Fortet és un espai on poder seguir gaudint d’aquestes estades tan familiars. I tot això sense oblidar-nos d’Arbolí, el nostre estimat poble. El poble que dóna nom a les nostres estades. Estigueu ben atents perquè farem diverses activitats a Arbolí durant l’any!

Coneixerem noves excursions i camins amagats. Durant el transcurs de l’excursió hi haurà proves a assolir, o les temudes pinces d’estendre roba voltant. Serem capaços d’arribar al destí seguint els PR-GR i les pistes dels monitors? També descobrirem esports nous, haurem de superar proves cooperatives com les esperades gimcanes. I no ens oblidem de l’activitat estrella: la 5a edició de les olimpíades d’Arbolitrespins, com sempre amb noves sorpreses i activitats. Si vols estar al dia no dubtis en seguir-nos al nostre Instagram @arbolitrespins o a contactar amb nosaltres.

Horari

Cada dia serà una nova aventura, tot i així, l’horari tipus serà el següent:
Hora Activitat
8:30h Bon dia!
9:00h Esmorzar
9:45h Preparem el que necessitem
10:00h Comença l’activitat de matí
11:15h Segon esmorzar
12:30h Ens remullem
13:45h Dinar
14:45h Descans tutelat pels monitors
16:00h Comença l’activitat de tarda
17:45h Berenar
18:15h Activitat de tarda (segueix o nova)
19:30h Dutxa i higiene personal
20:45h Sopar
21:45h Activitat de nit
23:00h Al llit
23:30h A dormir!
/Esports%20i%20Aventura
Esports i Aventura
Gaudeix dels esports i l’aventura a les estades Tres Pins!
Creiem en un estil de vida saludable, és per això que donem molta importància a fer esport, ja que repercuteix directament al benestar, a la salut, a millorar la confiança en cadascun de nosaltres.

Esports en equip: Cada un dels membres de l’equip se sentirà important per arribar a l’objectiu final. Treballar en equip, confiar en el company/a i seguir les normes marcades serà el més important! Voleibol, futbol, bàsquet, handbol i molt més faran les delícies de més d’un/a!

Esports alternatius: Estàs segur que coneixes tots els esports? Nosaltres te n’ensenyarem de molt diferents i divertits!

Esports individuals: Hem de ser molt forts psicològicament en aquests esports. Estàs preparat per ser-ho? Ens posarem a prova en diferents reptes que s’hauran d’assolir.

Senderisme: Caminarem per un entorn natural meravellós, descobrirem a través de camins únics els voltants de Capafonts.

Jocs esportius: I tant que jugant s’aprèn! Pensem estratègies i les resolem en equip. Quin equip serà el més ràpid?

Esports de muntanya: Ens endinsarem en el món de la muntanya vivint experiències úniques com l’escalada, la baixada al riu i altres esports d’aventura.

Olimpíades A3P: Decidir què fa cadascú del grup, escollir un país, fer-te una samarreta personalitzada del teu país, tenir un crit de guerra, lluitar i aconseguir una medalla per a la teva selecció és un record inoblidable. Esports individuals, esports grupals, passió, ganes, diversió, respecte, saber perdre i saber guanyar, cooperació... Quina selecció acabarà amb l’esperada copa?
Cultura
Gaudeix de la cultura a les estades Tres Pins!
I què millor que aprendre coses noves cada dia en un entorn com aquest? Creiem en un aprenentatge vivencial, un aprenentatge diferent el qual durem a terme durant les estades!

Cuidar al medi ambient: Sabeu com n’és d’important la natura? Volem afegir el nostre gra de sorra per contribuir perquè no s’agreugi el canvi climàtic. Conscienciarem a les nenes i nens de la importància de mantenir la natura neta i canviar l’estil de vida a través d’activitats al bosc.

Gimcana exprés: Què en saps de l’entorn d’Arbolí? A través d’aquesta gimcana hauràs de trobar pistes i investigar respostes per seguir avançant fins al teu destí final.

Pluja d'estels: Amb el cel destapat podrem observar i aprendre algunes de les constel·lacions. I de ben segur que veiem algun estel fugaç!

Fem de forasters: Ens endinsarem per Capafonts on ens convertirem en investigadors per descobrir més sobre aquest petit poble. Per arribar a l’objectiu final del joc haurem de ser uns bons forasters!
/Cultura
/Moments%20únics
Moments únics
Gaudeix d’altres moments únics a les estades Tres Pins!
Nits: Cada nit serà única i especial. Jocs tradicionals al bosc, imitacions, obres de teatre, nits ambientades, disco, bingo i molt més! Aquest any estrenarem la nit de gala. Prepareu-vos per viure tots i totes una nit mooooolt especial.

Ping pong: En els moments de descans, gaudirem de tornejos on els més competitius s’hi deixaran la pell.

Street Scape: Seràs capaç de descobrir tots els codis, pistes amagades i enigmes? Hauràs de fer servir la teva ment si vols que el teu grup sigui el més ràpid en sortir!

Yoga: Per relaxar-nos i tenir més energia buscarem, enmig de la natura, l’equilibri entre el cos i la ment a través d’ ”asanas”.

Moments de descans: Farem servir la ment jugant a concursos d’aprenentatge, jocs de cartes, jocs de memòria, etc.

Acampada: Dormirem en plena natura, escoltant la calma, observant les estrelles, explicant vivències, etc.

La pinça: Durant un dia determinat, si respons sí o no a una pregunta t’emportaràs una pinça que has d’intentar treure’t del damunt... perquè si la segueixes tenint al final del dia pagaràs penyora. Quina? Sorpresa...!

Altres: Gimcanes, rutes de supervivència, curses d’orientació i més sorpreses!