Què oferim
Coneix totes les nostres activitats

Més que unes estades

Arbolí Tres Pins, més que unes estades. Aquest és el lema que vam posar a les nostres dessuadores. Perquè? Doncs perquè per nosaltres és un somni, és família, és gaudir, és desconnexió, és natura, és esport... és felicitat pura. Volem traslladar aquesta felicitat de l’estiu durant tot l’any, és per això que ja hem anat fent activitats durant alguns mesos i seguirem fent-ne cada vegada més per seguir estant ben a prop vostre.

Per segon estiu consecutiu gaudirem del Mas Fortet, de Capafonts. Per què? Per continuar gaudint d’un espai ple de bosc, exclusivament per a nosaltres. Perquè estarem en una casa de colònies amb unes excel·lents instal·lacions. Volem continuar amb la nostra filosofia on els nens i les nenes puguin estar en contacte amb la natura amb un aprenentatge vivencial i Mas Fortet és un espai on poder seguir gaudint d’aquestes estades.

La família d’Arbolitrespins es va fent gran gràcies a tots/es vosaltres. Estar en una casa de colònies significa ser més nens i nenes per setmana, però creieu-nos que mai deixarem d’oferir aquesta familiaritat que ens caracteritza. Seguirem ben units amb tots/es els que ja ens coneixem i acollirem amb moltes ganes a tots els nous benvinguts que vulgueu formar part d’aquesta FAMÍLIA.

Coneixerem nous camins envoltats de natura, anirem a banyar-nos al riu, farem jocs d’equip, gimcanes d’orientació, jugarem a molts esports i sobretot somriurem molt. Ah, i tot això sense oblidar-nos de la nostra activitat estrella: les olimpíades d’A3P, la sisena edició, com sempre amb noves activitats i sorpreses. Si t’agrada la muntanya i estar envoltat de natura, si t’agrada l’esport i si vols fer nous amics i amigues no dubtis que A3P és per a tu. Si vols estar al dia segueix-nos al nostre Instagram @arbolitrespins o contacta amb nosaltres per qualsevol dubte.
/Esports%20i%20Aventura
Esports i Aventura
Gaudeix dels esports i l’aventura a les estades Tres Pins!
Creiem en un estil de vida saludable, és per això que donem molta importància a fer esport, ja que repercuteix directament al benestar, a la salut, a millorar la confiança en cadascun de nosaltres.

Esports en equip: Cada un dels membres de l’equip se sentirà important per arribar a l’objectiu final. Treballar en equip, confiar en el company/a i seguir les normes marcades serà el més important! Voleibol, futbol, bàsquet, handbol i molt més faran les delícies de més d’un/a!

Esports alternatius: Estàs segur que coneixes tots els esports? Nosaltres te n’ensenyarem de molt diferents i divertits!

Esports individuals: Hem de ser molt forts psicològicament en aquests esports. Estàs preparat per ser-ho? Ens posarem a prova en diferents reptes que s’hauran d’assolir.

Senderisme: Caminarem per un entorn natural meravellós, descobrirem a través de camins únics els voltants de Capafonts.

Jocs esportius: I tant que jugant s’aprèn! Pensem estratègies i les resolem en equip. Quin equip serà el més ràpid?

Aventura: Ens endinsarem al món de la muntanya vivint experiències úniques com esports d’aventura, els salts i les cascades als rius, etc.

Olimpíades A3P: Decidir què fa cadascú del grup, escollir un país, fer-te una samarreta personalitzada del teu país, tenir un crit de guerra, lluitar i aconseguir una medalla per a la teva selecció és un record inoblidable. Esports individuals, esports grupals, passió, ganes, diversió, respecte, saber perdre i saber guanyar, cooperació... Quina selecció acabarà amb l’esperada copa?
Moments únics
Gaudeix d’altres moments únics a les estades Tres Pins!
Nits: Cada nit serà única i especial. Jocs amb llanternes pel bosc, jocs de rol, nits ambientades, i molt més!! Tot sense oblidar-nos de l’última nit on farem l’esperada nit de gal·la. Prepareu-vos per anar ben mudats perquè escollirem l’hereu i la pubilla. A més de gaudir moltíssim amb el bingo musical, la disco i les bromes... Poc dormirem a aquesta última nit.

Street Scape: Seràs capaç de descobrir tots els codis, pistes amagades i enigmes? Hauràs de fer servir la teva ment si vols que el teu grup sigui el més ràpid en sortir!

Yoga: Per relaxar-nos i tenir més energia buscarem, enmig de la natura, l’equilibri entre el cos i la ment a través d’ ”asanas”.

Moments de descans: Farem servir la ment jugant a concursos d’aprenentatge, jocs de cartes, jocs de memòria, etc.

Wipeout:: sereu capaços d’acabar una cursa plena d’obstacles? Compte perquè trobaràs diferents companys/es fen-te la prova molt difícil. Només et podem dir que acabaràs ben brut.

La pinça: Durant un dia determinat, si respons sí o no a una pregunta t’emportaràs una pinça que has d’intentar treure’t del damunt... perquè si la segueixes tenint al final del dia pagaràs penyora. Quina? Sorpresa...!

Altres: Gimcanes, rutes de supervivència, curses d’orientació i més sorpreses!
/Moments%20únics
/Cultura
Cultura
Gaudeix de la cultura a les estades Tres Pins!
I què millor que aprendre coses noves cada dia en un entorn com aquest? Creiem en un aprenentatge vivencial, un aprenentatge diferent el qual durem a terme durant les estades!

Cuidar al medi ambient: Sabeu com n’és d’important la natura? Volem afegir el nostre gra de sorra per contribuir perquè no s’agreugi el canvi climàtic. Conscienciarem a les nenes i nens de la importància de mantenir la natura neta i canviar l’estil de vida a través d’activitats al bosc.

Gimcana exprés: Què en saps de l’entorn de Capafonts? A través d’aquesta gimcana hauràs de trobar pistes i investigar respostes per seguir avançant fins al teu destí final.

Pluja d'estels: Amb el cel destapat podrem observar i aprendre algunes de les constel·lacions. I de ben segur que veiem algun estel fugaç!

Fem de forasters: Ens endinsarem per Capafonts on ens convertirem en investigadors per descobrir més sobre aquest petit poble. Per arribar a l’objectiu final del joc haurem de ser uns bons forasters!
Durant l'any
Gaudeix durant tot l'any a les estades Tres Pins!
Durant tot l’any oferirem activitats de diferents tipus sempre pensant en l’aventura, en l’esport, en la natura, amb la família... Estigueu ben atents de totes les novetats al nostre Instagram i també als correus electrònics. Si vols saber-ne més no dubtis en contactar amb nosaltres.

Nit d’estrelles: Dormirem en plena natura escoltant la calma, explicant les vivències i observant la pluja d’estels fugaços que cau damunt nostre.

Mini estades: Durant l’any, a part de les estades d’estiu, farem algunes estades més en alguna altra època de l’any! No t’ho perdis i vine a passar uns dies de desconnexió amb nosaltres.

Activitats amb famílies: Pares i mares sempre ens heu demanat activitats amb vosaltres. I ho farem realitat amb diverses activitats familiars on podrem gaudir de dies en natura molt ben acompanyats.

A la natura: Senderisme, recollida de brossa, BTT, activitats d’orientació, trails... quantes coses es poden fer a la nostra estimada natura? Infinitat! Això sí, sempre cuidant-la i respectant-la.
/Durant%20l'any

Horari

Cada dia serà una nova aventura, tot i així, l’horari tipus serà el següent:
Hora Activitat
8:30h Bon dia!
9:00h Esmorzar
9:45h Preparem el que necessitem
10:00h Comença l’activitat de matí
11:15h Segon esmorzar
12:30h Ens remullem
13:45h Dinar
14:45h Descans tutelat pels monitors
16:00h Comença l’activitat de tarda
17:45h Berenar
18:15h Activitat de tarda (segueix o nova)
19:30h Dutxa i higiene personal
20:45h Sopar
21:45h Activitat de nit
23:00h Al llit
23:30h A dormir!