Què oferim
Coneix totes les nostres activitats

Més que unes colònies

Arbolí Tres Pins, més que unes colònies. Aquest és el lema que tenim. Perquè? Doncs perquè per nosaltres és un somni, és família, és gaudir, és desconnexió, és natura, és esport... és felicitat pura.

Volem traslladar aquesta felicitat de l’estiu durant tot l’any, és per això que anem fent activitats durant alguns mesos i seguirem fent-ne cada vegada més per seguir estant ben a prop vostre.

A més, podeu contactar amb nosaltres si voleu gaudir d’unes minicolònies o d’alguna activitat en concret amb amics i amigues vostres o amb la teva classe sencera.
/Colònies
Colònies
GAUDEIX DE DIES SENCERS AMB LA FAMÍLIA A3P
És a les colònies on podem crear un vincle més especial ja que passem les 24 hores del dia junts. És una experiència que tots els infants i joves han de viure alguna vegada perquè quan ho facin segur que tornen encantats i volen repetir.

Colònies d’estiu: la nostra activitat estrella. Família, aventura, jocs, esports, gimcanes, nits temàtiques, sortida sorpresa, excursió al riu... vine a gaudir d’una setmana plena de felicitat amb nosaltres.

Mini colònies: durant l’hivern realitzem les colònies d’esquiada i estigueu ben atents i atentes perquè durant altres èpoques de l’any també us podem oferir mini colònies.

Colònies de cap de setmana: Si formes part de l’AMPA d’alguna escola o sou un grupet gran d’amics i amigues i teniu ganes de conèixer les nostres mini colònies contacta amb nosaltres i t’enviem el formulari amb tota la informació detallada.
Activitats durant l'any
GAUDEIX EN CAPS DE SETMANA O FESTIUS D’A3P
Durant tot l’any oferirem activitats de diferents tipus sempre pensant en l’aventura, en l’esport, en la natura, amb la família... Estigueu ben atents de totes les novetats al nostre Instagram i també als correus electrònics. Si vols saber-ne més no dubtis en contactar amb nosaltres. A més, si sou grupet d’amics i amigues i teniu ganes de realitzar alguna activitat aviseu-nos i la muntem!

Activitats d’aventura: ens encanta l’aventura i realitzarem activitats on l’adrenalina correrà per les nostres venes.

Activitats esportives: l’esport és un dels nostres pilars principals i us oferirem diverses activitats on podreu gaudir de la pràctica esportiva.

A la natura: Senderisme, recollida de brossa, BTT, activitats d’orientació... quantes coses es poden fer a la nostra estimada natura? Infinitat! Això sí, sempre cuidant-la i respectant-la.

Activitats amb família: pares i mares sempre ens heu demanat activitats amb vosaltres. I ho farem realitat amb diverses activitats familiars on podrem gaudir de dies en natura molt ben acompanyats.

Aniversaris: tens ganes de celebrar un aniversari diferent? Contacta amb nosaltres i us muntem una festa d’aniversari plena d’activitats i jocs al lloc on vosaltres decidiu.
/Activitats%20durant%20l'any
/Extraescolars
Extraescolars
GAUDEIX DURANT EL CURS ESCOLAR D’A3P
Les nostres extraescolars són ben diferents a les que s’ofereixen habitualment. Segueixen els mateixos objectius i pilars de totes les altres activitats que oferim. Si tens ganes de viure A3P durant tot el curs no dubteu en apuntar-vos a les nostres extraescolars.

Si formes part de l’AMPA d’alguna escola i teniu ganes de conèixer les nostres extraescolars contacta amb nosaltres i t’enviem el formulari amb tota la informació detallada.