Què oferim
Coneix totes les nostres activitats

Les dues setmanes seran completament diferents!

Durant la setmana durem a terme una excursió d’un dia on coneixerem racons amagats i increïbles de la zona d’Arbolí. Durant el transcurs de l’excursió hi haurà proves a assolir. Serem capaços d’arribar al destí seguint els PR-GR i les pistes dels monitors? Cada dia ens banyarem, ja sigui a la piscina del poble, al riu o a uns tolls!

Coneixerem molt més sobre Arbolí i les persones que viuen dia a dia en aquest entorn. Descobrirem esports nous, tindrem proves cooperatives on ens haurem d’ajudar entre tots per poder-les superar com ara les esperades gimcanes. Ens visitaran castellers de la zona i diables. I cada dia tindrem jocs per gaudir de la natura i de l’amistat. Ah! I no ens oblidem de la 3a edició de les Olimpíades Arbolí Tres Pins. Si vols saber més novetats no dubtis en seguir-nos al nostre Instagram @arbolitrespins o a contactar amb nosaltres!.

Horari

Cada dia serà diferent, tot i així, l’horari tipus serà el següent:
Hora Activitat
8:30h Bon dia!
9:00h Esmorzar
9:45h Preparem el que necessitem
10:00h Comença l’activitat de matí
11:15h Segon esmorzar
12:30h A l'aigua!
13:45h Dinar
14:45h Descans tutelat pels monitors
16:00h Comença l’activitat de tarda
17:45h Berenar
18:15h Activitat de tarda (segueix o nova)
19:30h Dutxa i higiene personal
20:45h Sopar
21:45h Activitat de nit
22:45h Al llit
23:00h A dormir!
/Esports%20i%20Aventura
Esports i Aventura
Gaudeix dels esports i l’aventura a les estades Tres Pins!
Creiem en un estil de vida saludable, és per això que donem molta importància a fer esport, ja que repercuteix directament al benestar, a la salut, a millorar la confiança en cadascun de nosaltres.

Esports en equip: Cada un dels membres de l’equip se sentirà important per arribar a l’objectiu final. Treballar en equip, confiar en el company/a i seguir les normes marcades serà el més important! Voleibol, futbol, bàsquet, handbol i molt més faran les delícies de més d’un/a!

Esports alternatius: Estàs segur que coneixes tots els esports? Nosaltres te n’ensenyarem de molt diferents i divertits!

Esports individuals: Hem de ser molt forts psicològicament en aquests esports. Estàs preparat per ser-ho? Ens posarem a prova en diferents reptes que s’hauran d’assolir.

Senderisme: Caminarem per un entorn natural meravellós, descobrirem a través de camins únics els voltants d’Arbolí.

Jocs esportius: I tant que jugant s’aprèn! Pensem estratègies i les resolem en equip. Quin equip serà el més ràpid?
Cultura
Gaudeix de la cultura a les estades Tres Pins!
I què millor que aprendre coses noves cada dia en un entorn com aquest? Creiem en un aprenentatge vivencial, un aprenentatge diferent el qual durem a terme durant les estades!

Oficis de camp: Descobrirem amb diverses activitats com treballen els ramaders, els apicultors i els pagesos de la zona. Gossos d’atura, ovelles, abelles... Quina és la seva feina? Coneixerem la famosa Mel del Padrí!

Arbolí exprés: Què en saps d’Arbolí i el seu entorn? A través d’aquest joc hauràs de parlar amb persones del poble i investigar preguntes si vols seguir endavant fins a arribar al teu destí final.

Tornem al passat: Viuràs moments que els teus avis o besavis van viure en primera persona. Visitarem pobles avui totalment despoblats, coneixerem més sobre l’Ermita del poble, etc.

Pluja d'estels: Amb el cel destapat podrem observar i aprendre algunes de les constel·lacions. I de ben segur que veiem algun estel fugaç!

Cinema a la fresca: Gaudirem amb la resta del poble d’una nit diferent amb crispetes.
/Cultura
/Moments%20únics
Moments únics
Gaudeix d’altres moments únics a les estades Tres Pins!
Nits: Cada nit serà única i especial. Jocs tradicionals al carrer, imitacions, obres de teatre, nits ambientades, disco i molt més!!

Ping pong: A la sala polivalent, en els moments de descans, gaudirem de tornejos on els més competitius s’hi deixaran la pell.

Escape Room: Seràs capaç de descobrir tots els codis, pistes amagades i enigmes? Hauràs de fer servir la teva ment si vols que el teu grup sigui el més ràpid en sortir!

Yoga: Per relaxar-nos i tenir més energia buscarem, enmig de la natura, l’equilibri entre el cos i la ment a través d’ ”asanas”.

Moments de descans: Farem servir la ment jugant a concursos d’aprenentatge, jocs de cartes, jocs de memòria, etc.

Altres: Gimcanes, rutes de supervivència, curses d’orientació i més sorpreses!